ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 3925 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

1 ντομάτα

1 καρότο

1 φλτζ κριθαράκι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

3 φλτζ νερό καυτό

Αλάτι

 

Πως το κάνουμε:

Πλένουμε την ντομάτα και ξεφλουδίζουμε το καρότο.

Χτυπάμε στο μούλτι την ντομάτα και το μισό καρότο, να γίνουν πουρές.

Το υπόλοιπο καρότο το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τον πουρέ.

Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε στην αρχή τα δυο φλιτζάνια νερό και τις ροδέλες καρότου.

Ανακατεύουμε καλά, αλατίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε σε σιγανή φωτιά.

Μόλις αρχίζει να τελειώνει το νερό προσθέτουμε και λίγο από το τρίτο φλιτζάνι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι και να μείνει με ελάχιστο νερό.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 3925 φορές.


ΨΗΤΑ ΜΗΛΑ ΜΕ ΣΤΑΦΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΙ


ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ... ΤΙΜΩΡΙΑ!!!


ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ


ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ


ΣΟΥΦΛΕ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


ΚΥΒΟΣ ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ


CHEESECAKE


ΚΟΥΒΑ: ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΡΕΒΥΘΙΑ