ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 4029 φορές.


Τι θα χρειαστούμε:

1 ντομάτα

1 καρότο

1 φλτζ κριθαράκι

1 κ.σ. ελαιόλαδο

3 φλτζ νερό καυτό

Αλάτι

 

Πως το κάνουμε:

Πλένουμε την ντομάτα και ξεφλουδίζουμε το καρότο.

Χτυπάμε στο μούλτι την ντομάτα και το μισό καρότο, να γίνουν πουρές.

Το υπόλοιπο καρότο το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.

Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τον πουρέ.

Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά.

Προσθέτουμε στην αρχή τα δυο φλιτζάνια νερό και τις ροδέλες καρότου.

Ανακατεύουμε καλά, αλατίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε σε σιγανή φωτιά.

Μόλις αρχίζει να τελειώνει το νερό προσθέτουμε και λίγο από το τρίτο φλιτζάνι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι και να μείνει με ελάχιστο νερό.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;



Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 4029 φορές.


ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΤΟΥΡΤΑ ΦΡΑΟΥΛΑΣ


ΚΙΣ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ


ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΠΟΥΛΕ


ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΑΥΓΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙ


ΡΩΜΑΪΚΗ ΣΑΛΑΤΑ Gourmet a la μπατιρέ


ΠΡΟΖΥΜΙ ΚΡΕΜΜΥΔΙΟΥ


ΤΟ ΑΡΝΑΚΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ


ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΦΡΕΣΚΟ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙ ΚΑΙ ΑΣΠΡΗ ΣΑΛΤΣΑ