ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΑ-ΚΑΡΟΤΟ
Η συνταγή αυτή έχει διαβαστεί 6236 φορές.

Τι θα χρειαστούμε:
1 ντομάτα.
1 καρότο.
1 φλτζ κριθαράκι.
1 κ.σ. ελαιόλαδο.
3 φλτζ νερό καυτό.
Αλάτι.
Λίγη φέτα.
Κάπαρη.
Ελιά.
 
Πως το κάνουμε:
Πλένουμε την ντομάτα και ξεφλουδίζουμε το καρότο.
Χτυπάμε στο μούλτι τη ντομάτα και το μισό καρότο, να γίνουν πουρές.
Το υπόλοιπο καρότο το κόβουμε σε λεπτές ροδέλες.
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνουμε το λάδι και όταν ζεσταθεί προσθέτουμε τον πουρέ.
Μόλις πάρει μια βράση ρίχνουμε το κριθαράκι και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε στην αρχή τα δυο φλιτζάνια νερό και τις ροδέλες καρότου.
Ανακατεύουμε καλά, αλατίζουμε και χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε σε σιγανή φωτιά.
Μόλις αρχίζει να τελειώνει το νερό προσθέτουμε και λίγο από το τρίτο φλιτζάνι και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι να μαλακώσει το κριθαράκι και να μείνει με ελάχιστο νερό.
Χρησιμοποιούμε καρότο για αυτιά, μισή ελιά για μύτη, τυρί φέτα για δόντια και ασπράδι ματιών και κάπαρι για κόρες ματιών.

Σου άρεσε αυτή η συνταγή; Κάνε Like! Τι σου ζητάνε;


Αυτή τη συνταγή την έχουν διαβάσει 6236 φορές.


ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ ΓΙΑ ΚΟΡΜΟΥΣ - ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ


ΣΑΡΔΕΛΑ ΣΕ ΑΜΠΕΛΟΦΥΛΛΟ


ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ


ΘΑΛΑΣΣΙΝΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΝΤΟΜΑΤΕΣ


Εσκαλοπίνια με ρύζι


ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ


ΡΩΣΙΚΗ ΤΟΡΠΙΛΗ (ΠΙΡΟΣΚΙ ΜΕ ΠΑΤΑΤΑ) Gourmet a la μπατιρέ


ΤΣΙΠΟΥΡΕΣ ΠΙΚΑΝΤΙΚΕΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΟΤΥΡΙ, ΑΠΟ ΤΗ ΛΙΝΑ